Friday, August 4, 2017

របៀបធ្វើ បង្អែមបបរសណ្តែកស ( ជាដូវ)


  • គ្រឿងផ្សំ
    • សណ្តែកស កន្លះចានចង្កឹះ (លាងត្រាំទឹកឲ្យរីក)
    • អង្ករដំណើប កន្លះចានចង្កឹះ (លាងត្រាំទឹកឲ្យរីក)
    • ស្ករស ២២៥ ក្រាម
    • អំបិល ១ ចិប
    • ខ្ទិះដូង កន្លះចានចង្កឹះ
  • វិធីធ្វើ
    • មុនដំបូងយកទឹកដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកដាក់សណ្តែកសចូលដាំវាឲ្យផុស
    • បន្ទាប់ពីសណ្តែកផុសហើយដាក់អង្ករដំណើបចូលរួចដាំឲ្យអង្ករឆ្អិន
    • យកអំបិល ស្ករស និងខ្ទិះដូងដាក់ចូល កូរឲ្យរលាយចូលគ្នាសព្វជាការស្រេច នៅពេលញាុំដួសខ្ទិះដូងថែមដាក់ពីលើបន្តិចទៀតកាន់តែមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់៕

0 comments:

Post a Comment