- គ្រឿងផ្សំ
- សណ្តែកស កន្លះចានចង្កឹះ (លាងត្រាំទឹកឲ្យរីក)
- អង្ករដំណើប កន្លះចានចង្កឹះ (លាងត្រាំទឹកឲ្យរីក)
- ស្ករស ២២៥ ក្រាម
- អំបិល ១ ចិប
- ខ្ទិះដូង កន្លះចានចង្កឹះ
- វិធីធ្វើ
- មុនដំបូងយកទឹកដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកដាក់សណ្តែកសចូលដាំវាឲ្យផុស
- បន្ទាប់ពីសណ្តែកផុសហើយដាក់អង្ករដំណើបចូលរួចដាំឲ្យអង្ករឆ្អិន
- យកអំបិល ស្ករស និងខ្ទិះដូងដាក់ចូល កូរឲ្យរលាយចូលគ្នាសព្វជាការស្រេច នៅពេលញាុំដួសខ្ទិះដូងថែមដាក់ពីលើបន្តិចទៀតកាន់តែមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់៕
0 comments:
Post a Comment