- គ្រឿងផ្សំ
- ពោត ៣ ផ្លែ (ចិត្តកាំបិតមុខ ២)
- ម្សៅឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទិះដូង ៥ ទៅ ១០ ស្លាបព្រាបាយ
- សាច់ដូងកោស ១ ចំហៀងផ្លែ
- ស្ករស ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ល្ងស ៣ ស្លាបព្រាបាយលីងបុកលាយជាមួយអំបិល កន្លះស្រាបព្រាកាហ្វេ
- វិធីធ្វើ
- ដំបូងយកពោតដែលចិតរួចដាក់ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក រួចហើយដាក់ខ្ទិះដូងចូលបើកម៉ាស៊ីនដើម្បីក្រឡុកវា
- បន្ទាប់ពីរួចរាល់ហើយចាក់វាចេញមកវិញលាយជាមួយម្សៅឆាឲ្យបានសព្វល្អ
- បន្ទាប់មកទៀតយកទៅដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិនឡើងស្អិត អ្នកអាចយកវាមកដួសញាុំដាក់សាច់ដូង ស្ករស និងល្ងបានហើយ៕
0 comments:
Post a Comment