Friday, August 4, 2017

របៀបធ្វើ​ បង្អែមពោតចំហុយ


  • គ្រឿងផ្សំ
    • ពោត ៣ ផ្លែ (ចិត្តកាំបិតមុខ ២)
    • ម្សៅឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
    • ខ្ទិះដូង ៥ ទៅ ១០ ស្លាបព្រាបាយ
    • សាច់ដូងកោស ១ ចំហៀងផ្លែ
    • ស្ករស ៣ ស្លាបព្រាបាយ
    • ល្ងស ៣ ស្លាបព្រាបាយលីងបុកលាយជាមួយអំបិល កន្លះស្រាបព្រាកាហ្វេ
  • វិធីធ្វើ
    • ដំបូងយកពោតដែលចិតរួចដាក់ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក រួចហើយដាក់ខ្ទិះដូងចូលបើកម៉ាស៊ីនដើម្បីក្រឡុកវា
    • បន្ទាប់ពីរួចរាល់ហើយចាក់វាចេញមកវិញលាយជាមួយម្សៅឆាឲ្យបានសព្វល្អ
    • បន្ទាប់មកទៀតយកទៅដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិនឡើងស្អិត អ្នកអាចយកវាមកដួសញាុំដាក់សាច់ដូង ស្ករស និងល្ងបានហើយ៕

0 comments:

Post a Comment