Wednesday, August 2, 2017

របៀបធ្វើ នំពោតចៀន


  • គ្រឿងផ្សំ
    • ពោត ៤ ផ្លែ
    • សាច់ដូងកោសជាសរសៃៗ ១ ទៅ ២ ខាំ
    • ស្ករ ៣​ ស្លាបព្រាបាយ
    • អំបិល បន្តិច
    • ខ្ទិះដូង ៤ ស្លាបព្រាបាយ
    • ម្សៅឆា ២​ ស្លាបព្រាបាយ
    • ប្រេងឆា
  • របៀបធ្វើ
    • ចិតពោតស្តើងៗ ( សាច់) រួចយកទៅបុកឲ្យល្អិតបន្តិច
    • លាយពោតជាមួយ សាច់ដូង ស្ករ ម្សៅឆា ខ្ទិះដូង និង អំបិល រួចលាយឲ្យសព្វល្អ ទុកចោលប្រហែល ១៥ នាទី
    • ដាំខ្ទះឲ្យក្តៅ ដាក់ប្រេងឆាចូលទុកឲ្យក្តៅ រួចដាក់ពោតចៀនឲ្យឆ្អឹនជាការស្រេច៕

0 comments:

Post a Comment