- គ្រឿងផ្សំ
- ខ្ទឹមបារាំង ២ មើម
- ម្សៅអង្ករ ២០០ ក្រាម
- ទឹក ២៨០ មីលីលីត្រ
- ម្សៅជំនួសមេនំបុ័ង កន្លះស្លាបព្រាបាយ (Baking Powder)
- អំបិល បន្តិច
- ម្រេច បន្តិច
- កំទេចនំបុ័ង ១ ចាន
- ប្រេងឆា ១ ចានដាក់បំពង
- វិធីធ្វើ
- មុនដំបូងយកខ្ទឹមបារាំងមកចិតជាទទឹងៗរួចបកវាចេញពីស្រទាប់ឲ្យចេញជារាងរង្វង់
- បន្ទាប់មកយកវាទៅដាក់ត្រាំក្នុងទឹកទុកប្រហែលជា ៣០ នាទី
- យកចានមកដាក់ម្សៅរួចចាក់ទឹក, ម្រេច, ម្សៅជំនួសមេនំបុ័ង និងអំបិលកូរវាចូលគ្នាឲ្យសព្វល្អ
- ពេលម្សៅលាយបានសព្វហើយ យកខ្ទឹមបារាំងមកដាក់ចូលឲ្យជាប់ជាមួយម្សៅ
- បន្ទាប់មកយកទៅប្រឡាក់ជាមួយកំទេចនំបុ័ងម្តងទៀតទើបយកទៅដាក់បំពងឲ្យឆ្អិនឡើងក្រហមប្រហែល ២ នាទីជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment