Tuesday, August 15, 2017

របៀបធ្វើ នំអំបុកបំពង


  • គ្រឿងផ្សំ
    • អំបុក 
    • សរសៃដូងកោស (យកទៅលីង ជាមួយអំបុក)
    • ម្សៅមី
    • ខ្ទិះដូង (ដាក់មួយសើមម្សៅសម្រាប់ពូត)
    • អំបិលបន្តិច
    • ស្ករស
    • ចេកពងមាន់ទុំជោរ
  • វិធីធ្វើ
    • យកម្សៅលាយសរសៃដូងកោស ម្សៅមី ខ្ទិះដូង អំបិលនិងស្ករស រួចលាយចូលគ្នាឲ្យសព្វ ពូតហើយបង្កប់ចេកពងមាន់មួយ​ នៅចំកណ្តាល បិតចេកឲ្យជិត
    • ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកឲ្យក្តៅខ្លាំងសិន រួចយកទៅបំពងឲ្យឡើងក្រហមស្រួយ បន្ទាប់មកស្រង់ចេញ ទុកឲ្យស្រក់ខ្លាញ់ចេញអស់ រួចជាការស្រេច៕

0 comments:

Post a Comment