- គ្រឿងផ្សំ
- នំប័ុងបន្ទះ
- ពងក្រូច
- ពោត
- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ
- ការ៉ុត ហាន់ល្អិតៗ
- ឈីស
- ហែម ឫ បាខន (Bacon) ហាន់តូចៗ
- ម្រេសម៉ត់
- វិធីធ្វើ
- យកនំប័ុងមួយចំនិត ចង្កត់ផ្នែកកណ្តាលឲ្យខូងបន្តិច គាស់ពងក្រូច ១ គ្រាប់ដាក់ រួចរោយឈីសពីលើ ដាក់ Bacon ការ៉ុត ពោត ស្លឹកខ្ទឹម និងម្រេចពីលើឲ្យសព រួចយកទៅដុតដោយប្រើភ្លើង ១៨០ អង្សា រយៈពេល ៥ ទៅ ៧ នាទីជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment