Monday, July 10, 2017

របៀបធ្វើ ដំឡូងចៀន


  • គ្រឿងផ្សំ
    • ដំឡូងជ្វា ៧ ខាំ
    • ទឹកខ្មេះ ៣០ មីលីលីត្រ
    • ពងមាន់ ១
    • ម្សៅមី ១៧០ ក្រាម
    • ទឹក ៣០ មីលីលីត្រ
    • ប្រេងឆា
  • របៀបធ្វើ
    • ចិតដំឡូងឲ្យស្អាត ចិតជាចំនិតស្តើងៗ រួចយកទឹកខ្មេះលាយជាមួយទឹកដាក់ដំឡូងត្រាំប្រហែលជា ២ នាទី រួចស្រង់យកទៅលាងទឹកឲ្យស្អាត ទុកឲ្យស្ងួតទឹក
    • លាយម្សៅ និងពងមាន់ឲ្យសព រួចដាក់ទឹកចូលកូរឲ្យសពម្តងទៀត
    • ដាំប្រេងឆាឲ្យក្តៅខ្លាំង យកដំឡូងជ្រលក់ជាមួយម្សៅ យកទៅចៀនឲ្យឆ្អឹនជាការស្រេច៕
  • ចំណាំ ៖ ញាំុជាមួយទឹកឃ្មុំ ឫ ស្ករសកាន់តែឆ្ងាញ់។

0 comments:

Post a Comment