- គ្រឿងផ្សំ
- ល្ពៅ កន្លះគីឡូ កាត់ពុះជាចំណិតៗ កុំតូចពេក
- ស្ករស ២៥០ ក្រាម
- ទឹក ៥០០ ក្រាម
- ខ្ទិះដូង ១០០ ក្រាម
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅអង្ករ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- វិធីធ្វើ
- មុនដំបូងយកល្ពៅមកដាក់ត្រាំទឹក (លាយកំបោរចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ) ប្រហែលជា ៣០ នាទី។
- យកទឹកដាក់ដាំរួចចាក់ស្ករសចូលដាំឲ្យពុះយកល្ពៅមកដាក់ចូលដាំបន្តទៀត (ត្រឡប់ល្ពៅ) ឲ្យទឹកស្ករសរាងគោក។
- យកខ្ទិះដូង, ម្សៅអង្ករ និងអំបិលដាក់ដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកយកវាទៅស្រោចពីលើល្ពៅដែលឆឹងរួចអាចញុុំាំបានហើយ៕
0 comments:
Post a Comment