- គ្រឿងផ្សំ
- អង្ករដំណើប ១ គីឡូត្រាំទឹក ១ សន្ទុះលាងស្រង់ទុក
- សាច់ខ្នុរហែកជាចំរៀកតូច ១ ចាន
- ខ្ទិះដូង ៤០០ មីលីលីត្រ
- សាច់ដូងកោស ១ ចាន
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស ១៥០ ក្រាម
- ស្លឹកចេក ១ ដុំហែកតូចៗល្មម
- វិធីធ្វើ
- មុខដំបូងយកឆ្នាំងដាក់លើភ្លើង បន្ទាប់មកចាក់ខ្ទិះដូងចូលកូរវាមួយភ្លេតសិន
- យកសាច់ដូងកោស, អំបិល និងស្ករសដាក់ចូលកូរឲ្យរលាយស្ករប្រហែលជា ៥ នាទី
- បន្ទាប់ពីរលាយស្ករដាក់សាច់ខ្នុរចូលមុនឆាបន្តិចសិន ទើបដាក់អង្ករចូលឆាច្របល់ចូលគ្នាទាំងអស់
- បន្តឆារហូតទាល់តែឡើងស្ងួតហើយស្អិតប្រហែលជា ១០ នាទីដួសវាទុកឲ្យត្រជាក់សិន
- បន្ទាប់ពីត្រជាក់ហើយចាប់ផ្តើមវេចនំ យកស្លឹកចេកដួសវាដាក់ ៣ ស្លាបព្រាបាយមូរខ្ចប់ ជារាងវែងកាច់បត់ក្បាល់ទាំងសងខាង
- ពេលដែលវេចរួចយកវាទៅដាក់ចំហុយប្រហែលជា ៣០ ទៅ ៤០ នាទីឆ្អិនបានញុំាហើយ៕
0 comments:
Post a Comment