- គ្រឿងផ្សំ
- ត្រីរ៉ស់ ១ គីឡូ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ ដើម
- ផ្សិតចំបើង ១ ខាំ
- ក្រូចឆ្មារ ១ ផ្លែ
- ស្លឹកក្រូចសើច ៤ សន្លឹក
- គ្រឿងតុំយុំា ១ កញ្ចប់
- ទឹកស៊ុប ៤ ចានចង្កឹះ
- ម្ទេសស្រស់ ៥ គ្រាប់
- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- របៀបធ្វើ
- ត្រីរ៉ស់កាន់ជាកង់ៗ គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់បញ្ជិតក្រាស់ៗ។
- ដាំទឹកស៊ុបឲ្យពុះ គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ក្រូចឆ្មារ គ្រឿងតុំយុំាំ ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប ផ្សិតចំបើង ត្រីរ៉ស់ ម្ទេសស្រស់ ភ្លក់ឲ្យមានរសជាតិជូរ ហិល ប្រៃបន្តិចជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment