- គ្រឿងផ្សំ
- ត្រីឆ្អើ ឫ ត្រីងៀតអាំង ៣ ខាំ
- ប៉េងប៉ោះ ៥ ផ្លែតូចៗ
- រំដេង ហាន់ស្តើងៗ ៦ ទៅ ៧ ចំនិត
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ ទៅ ៣ គល់ (ហាន់ប្រឆិតៗ)
- ស្លឹកក្រូចសើច ៦ ទៅ ៧ សន្លឹក
- ទឹកត្រី ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសក្រៀម ១០ ផ្លែ
- ខ្ទឹមក្រហម ៥ ដុំ ពុះជាពីរ
- ទឹកអំពិលទុំ ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេះព្រៅ
- ទឹក ១ លីត្រ
- របៀបធ្វើ
- ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ខ្ទឹមក្រហមរំដេង ស្លឹកក្រូច គល់ស្លឹកគ្រៃ រួចដាក់ទឹកត្រី ទឹកអំពិលទុំ និងប៉េងប៉ោះចូលដាំឲ្យពុះប្រហែល ២ នាទី។
- ពេលទឹកកំពង់ពុះ ហែកត្រីដាក់ (ហែកជាដំៗ) រួចដាក់ស្លឹកម្រេះព្រៅ និងម្ទេសចូលជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment