- គ្រឿងផ្សំ
- ពងត្រី
- កូនត្រី ឫ ត្រីរ៉ស់
- ត្រកួន ឫ ព្រលឹត
- ម្អម
- ខ្ទឹមស
- ម្ទេស
- ម្ជូរអំពិលទុំ
- ប្រហុក
- អំបិល
- ស្ករស
- ម្សៅស៊ុប់
- វិធីធ្វើ
- មុនដំបូងដាក់ដាំទឹកឲ្យពុះទើបបង់ខ្ទឹមចិញ្ច្រាំ កូនត្រី និងពងត្រីចូលដំណាលគ្នា ។ នៅពេលដែលសម្លពុះម្តងទៀត ហើយសាច់ត្រីឆ្អិនល្អនោះ សឹមជ្រំម្ជូរអំពិលទុំ និងប្រហុកតិច ឫ ច្រើនតាមចំណូលចិត្ត។
- បន្ទាប់មកទៀតត្រូវបន្ថែមគ្រឿងផ្សំរសជាតិមាន អំបិល ស្ករស និង ម្សៅស៊ុប រួចភ្លក្សសាប ឫ ប្រៃតាមការគួរ។ នៅពេលដែលរសជាតិសម្លឆ្ងាញ់ល្មហើយ សឹមបង់ត្រកួន ឫ ព្រលឹតចូលរួចទុកមួយរំពុះទៀត។
- ចុងក្រោយត្រូវបង់ម្អម និងម្ទេសរួចបិទភ្លើងបង្ក្រាន៕
0 comments:
Post a Comment