- គ្រឿងផ្សំ
- ទងល្ពៅ ១ គីឡូកន្លះ
- ត្រី (តាមចំណូលចិត្ត) កន្លះគីឡូ
- ត្រីឆ្អើ (យកតែសាច់) ១ កូនចានចង្កិះ
- ប្រហុក ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ១ ស្លាបព្រាបកាហ្វេ
- អំបិលទុំ
- ម្ទេស ៦គ្រាប់
- ខ្ទឹមស ៣ កំពឹស
- ម្អម
- ទឹក ឫ ទឹកស៊ុប ២ លីត្រ
- របៀបធ្វើ
- សកទងល្ពៅឲ្យស្អាត កាត់វែងល្មម យកតែខ្ចីៗ រួចត្រាំទឹក និងលាងឲ្យស្អាត។
- ហាន់ខ្ទឹម ម្ទេស និងម្អមល្អិតៗ ទុកមួយអន្លើ។
- ដាំទឹកឲ្យពុះ ជ្រុំប្រហុក រួចស្រង់ពពុះចោលសឹមដាក់ត្រីឆ្អើអំបិល ស៊ុបមាន់ ស្ករ ទឹកត្រី និង បន្លែចូលទុកឲ្យពុះ។
- ពេលពុះដាក់ត្រីចូលទុកឲ្យពុះដាក់អំបិលចូលទុកឲ្យពុះម្តងទៀត សឹមដាក់ម្អម ខ្ទឹម និង ម្ទេសចូលកូឲ្យសព្វជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment