Tuesday, August 15, 2017

របៀប ដុតពោតផ្អែមឆ្ងាញ់


  • គ្រឿងផ្សំ
    • ពោត ២​ ផ្លែ
    • ស្ករស ១ ស្លាបព្រាបាយ (សម្រាប់វិធីស្ងោរ)
    • ប៊ឺមិនសូវប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
    • អំបិល
    • ម្រេច
  • វិធីដុត
    • បកសំពកពោត ដើម្បីបកសំបកពោត អ្នកត្រូវកាន់ក្បាលពោត ហើយបកចុះក្រោម និងរើសយកសក់ពោតចេញឲ្យអស់
    • លាងសម្អាតពោត ត្រូវលាងជាមួយទឹកត្រជាក់ និងជម្រះចេញសារធាតុគីមី ឫ កម្ទេចកម្ទីតូចៗ
    • យកក្រដាសអាលុយមីញ៉ុមដុតមួយផ្ទាំង ( ផ្ទាំងក្រដាសត្រូវធំល្មមសម្រាប់រំពោតបានជិតល្អ
    • លាបប៊ឺនៅលើផ្ទាំងក្រដាសនេះ ( ត្រូវប្រើជក់លាប ជាមួយនឹងប៊ឺមិនមានជាតិប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ)
    • រោយអំបិល និងម្រេចជាមួយប៊ឺ ( ដោយបន្ថែមអំបិល និងម្រេចឲ្យសមល្មមនឹងមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់)
    • រុំពោតក្នុងក្រដាសឲ្យណែនជិត ដុតរយះពេល ១០ ទៅ ១២ នាទី
    • ជាចុងក្រោយ បន្ថែមប៊ឺ អំបិល និងម្រេចបើចូលចិត្ត៕

0 comments:

Post a Comment