- គ្រឿងផ្សំ
- ពោត ២ ផ្លែ
- ស្ករស ១ ស្លាបព្រាបាយ (សម្រាប់វិធីស្ងោរ)
- ប៊ឺមិនសូវប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល
- ម្រេច
- វិធីដុត
- បកសំពកពោត ដើម្បីបកសំបកពោត អ្នកត្រូវកាន់ក្បាលពោត ហើយបកចុះក្រោម និងរើសយកសក់ពោតចេញឲ្យអស់
- លាងសម្អាតពោត ត្រូវលាងជាមួយទឹកត្រជាក់ និងជម្រះចេញសារធាតុគីមី ឫ កម្ទេចកម្ទីតូចៗ
- យកក្រដាសអាលុយមីញ៉ុមដុតមួយផ្ទាំង ( ផ្ទាំងក្រដាសត្រូវធំល្មមសម្រាប់រំពោតបានជិតល្អ
- លាបប៊ឺនៅលើផ្ទាំងក្រដាសនេះ ( ត្រូវប្រើជក់លាប ជាមួយនឹងប៊ឺមិនមានជាតិប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ)
- រោយអំបិល និងម្រេចជាមួយប៊ឺ ( ដោយបន្ថែមអំបិល និងម្រេចឲ្យសមល្មមនឹងមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់)
- រុំពោតក្នុងក្រដាសឲ្យណែនជិត ដុតរយះពេល ១០ ទៅ ១២ នាទី
- ជាចុងក្រោយ បន្ថែមប៊ឺ អំបិល និងម្រេចបើចូលចិត្ត៕
0 comments:
Post a Comment