- គ្រឿងផ្សំ
- ម្សៅអង្ករដំណើប ៤០០ ក្រាម
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទិះដូង ១ ចានធំ
- ស្ករតោ្នត ៣០០ ក្រាម (បើស្ករដុំត្រូវកូរជាមួយទឹក)
- ល្ងរលីង ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- វិធីធ្វើ
- ដំបូងយកម្សៅអង្ករមកលាយជាមួយអំបិល , ស្ករត្នោតរាវ ២ ស្លាបព្រាបាយ និងខ្ទិះដូងកូរឲ្យទៅជាម្សៅរួចនួតទុក ១០ ទៅ ១៥ នាទី
- យកម្សៅមកលុញធ្វើជាកងមូលៗ រួចយកមកដាក់ចៀន (ភ្លើងដាក់ក្តៅល្មម) ពេលដែលវាអណ្តែតមកលើទុកឲ្យរាងក្រហមត្រូវស្រង់ទុកសិន
- យកស្ករត្នោតដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំង បន្ទាប់មកកូរវាឲ្យទៅជាស្ករតាំងម៉ែ រួចដាក់ល្ងរលីងកូរចូលគ្នា
- យកនំដែលចៀនស្រង់ទុកមកជ្រលក់ចូលក្នុងស្ករតាំងម៉ែ តែជ្រលក់តែម្ខាងទេ ពេលរួចរាល់អាចញាុំបានហើយ៕
0 comments:
Post a Comment