- គ្រឿងផ្សំ
- ទឹក
- ឆ្អឹងមាន់
- ឆ្អឹងជ្រូក
- បង្គាគ្រៀម
- យឺហ៊ី
- ត្រីគ្រឿម
- ប៊ិគួក
- ខ្ទឹមបារាំង
- ខ្ទឹមស
- អំបិល
- ម្រេចមូល
- ម្សៅស៊ុបមាន់
- ប្រហិតគ្រឿងចឹញ្រ្ចាំ
- បន្លែ
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ដើមគីនឆាយ ស្ពៃ។
- វិធីធ្វើ
- យកឆ្អឹងជ្រូក ឆ្អឹងមាន់ លាងអោយស្អាតស្រុះទឹកក្តៅ ( ពុះបង់ទឹកខ្មេះ អំបិល ) រូចហើយលាងទឹកត្រជាក់ សំអាតទុកមួយអន្លើសិន។
- ដាក់ដាំទឹកអោយពុះហើយបង់ឆ្អឹងដែលស្រុះ រូចទុកអោយធ្អិនសិន បន្ទាប់មកបន្ថយភ្លើងតិចៗ រំងាស់រយៈពេល ១.៥ ម៉ោង ហើយបង់រស់ជាតិនិងភ្លក់មើល។
- រំងាស់អោយនៅសល់៥ឬ៧ លីត្រហើយច្រោះទុកប្រើប្រាស់៕
0 comments:
Post a Comment