Friday, July 14, 2017

របៀបធ្វើ បង្អែមល្ងខ្មៅ


  • គ្រឿងផ្សំ
    • ល្ងខ្មៅ ៨៥ ក្រាម
    • អង្ករដំណើប ២០ ក្រាម
    • ទឹក ៣ ចានចង្កិះ
    • ទឹកឃ្មុំ ឫ ស្ករ ៥ ស្លាបព្រាបាយ
  • របៀបធ្វើ
    • លាងអង្ករឲ្យស្អាត រួចដាក់ត្រាំទឹក ២ ទៅ ៣ ម៉ោង សឹមស្រង់ចេញពីទឹក ចាក់ទឹកដែលត្រាំអង្ករចោល។
    • យកអង្ករ និង ល្ងលាយជាមួយទឹកទៅកិនឲ្យម៉ត់ រួចយកទៅដាំលើភ្លើងដោយប្រើកំដៅតិចៗ (កូរឲ្យជាប់ដៃ) នៅពេលដែលស្អិត និងឆ្អិនហើយដាក់ទឹកឃ្មុំចូលកូរឲ្យសព្វជាការស្រេច៕

0 comments:

Post a Comment