- គ្រឿងផ្សំ
- ល្ងខ្មៅ ៨៥ ក្រាម
- អង្ករដំណើប ២០ ក្រាម
- ទឹក ៣ ចានចង្កិះ
- ទឹកឃ្មុំ ឫ ស្ករ ៥ ស្លាបព្រាបាយ
- របៀបធ្វើ
- លាងអង្ករឲ្យស្អាត រួចដាក់ត្រាំទឹក ២ ទៅ ៣ ម៉ោង សឹមស្រង់ចេញពីទឹក ចាក់ទឹកដែលត្រាំអង្ករចោល។
- យកអង្ករ និង ល្ងលាយជាមួយទឹកទៅកិនឲ្យម៉ត់ រួចយកទៅដាំលើភ្លើងដោយប្រើកំដៅតិចៗ (កូរឲ្យជាប់ដៃ) នៅពេលដែលស្អិត និងឆ្អិនហើយដាក់ទឹកឃ្មុំចូលកូរឲ្យសព្វជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment