- គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ត្នោត ៨ ដុំ ឫ ២ កំប៉ុង
- អង្ករដំណើប ១ កូនចានចង្កឹះ (លាងទឹកឲ្យស្អាត)
- ស្ករស ១០ ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទិះដូង ១/២ កូនចានចង្កឹះ
- អំបិល ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹក ៥ កូនចានចង្កឹះ
- របៀបធ្វើ
- យកសាច់ត្នោតមកចិតជាដុំតូចល្មម
- ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់អង្ករដំណើបចូល ដាំឲ្យរីកដូចបបរ រូចដាក់ស្ករស ខ្ទិះដូង អំបិល និង សាច់ត្នោតចូល កូរឲ្យសព្វទុកឲ្យពុះជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment