Friday, July 14, 2017

របៀបធ្វើ បង្អែមបបរត្នោត


  • គ្រឿងផ្សំ
    • សាច់ត្នោត ៨ ដុំ ឫ ២ កំប៉ុង
    • អង្ករដំណើប ១ កូនចានចង្កឹះ (លាងទឹកឲ្យស្អាត)
    • ស្ករស ១០ ស្លាបព្រាបាយ
    • ខ្ទិះដូង ១/២ កូនចានចង្កឹះ
    • អំបិល ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
    • ទឹក ៥ កូនចានចង្កឹះ
  • របៀបធ្វើ
    • យកសាច់ត្នោតមកចិតជាដុំតូចល្មម
    • ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់អង្ករដំណើបចូល ដាំឲ្យរីកដូចបបរ រូចដាក់ស្ករស ខ្ទិះដូង អំបិល និង សាច់ត្នោតចូល កូរឲ្យសព្វទុកឲ្យពុះជាការស្រេច៕

0 comments:

Post a Comment