Friday, July 7, 2017

អត្ថប្រយោជន៍នៃដំឡូងជ្វា


ដំឡូងជ្វាមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើន ទោះតែអ្នកមិនចូលចិត្តក៏ដោយ ក៏ត្រូវតែញុំាដែរ ព្រោះវាមានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើន ចំពោះសុខភាពរបស់អ្នក។ ដំឡូងជ្វាជាប្រភពនៃ Manganese, មានផ្ទុកកំរិតវីតាមីន B6 ខ្ពស់ និង ប៉ូតាស្យ៉ូម, ជាតិដែក, ម៉ាញេស្យ៉ូម និង វីតាមីន D, វីតាមីន C និង E ជាដើម។
អត្ថប្រយោជន៍ចំពោះសុខភាព៖
– សំរួលក្រពះ
– ប្រឆាំងនឹងការរលាក
– ពោរពេញដោយសារជាតិចិញ្ចឹម
– ល្អចំពោះសុខភាពបេះដូង
ជំរុញប្រព័ន្ធការពាររាងកាយ
– សំបូរដោយ Beta-Carotene
– ល្អចំពោះមុខងារសួត

– បន្សាបជាតិពុល ដែលទទួលបានពីការញុំាអាហារ
– គ្រប់គ្រងកំរិតជាតិស្ករក្នុងឈាម
– ល្អចំពោះការរំលាយអាហារ
– ពោរពេញដោយជាតិសរសៃ

សូមស៊ែរចែកគ្នាឱ្យបានដឹងផង! *** សូមពិនិត្យ និងពិគ្រោះជាមួយពេទ្យឱ្យបានច្បាស់លាស់ និងអស់លទ្ធភាពជាមុន។ វិធីនេះអាចប្រើសាកល្បងនៅពេលដែអ្នកមិនមានជម្រើសផ្សេង៕

0 comments:

Post a Comment