Thursday, June 29, 2017

របៀបធ្វើ ស៊ុបមីសួ Suki


  • គ្រឿងផ្សំ
    • មីសួ ១ ខាំកន្លះ (ត្រាំទឹកឲ្យទន់)
    • បង្គា ៥ ទៅ ៧ (បកឲ្យស្អាត)
    • ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
    • ទឹកម្ទេស (ថៃ) ៥ ស្លាបព្រាបាយ
    • ពងមាន់ ១ គ្រាប់ (គោះដាក់ចាន វាយឲ្យបែក)
    • ត្រកួនចិន ៧០ ក្រាម (ហាន់ខ្លីល្មម)
    • ស្ពៃបូកគោ ៧០ ក្រាម (ហាន់ខ្លីល្មម)
    • តាំងអោ ៤០ ក្រាម (ហាន់ខ្លីល្មម)
    • ទឹក ៣ ចានចង្កិះ
  • របៀបធ្វើ
    • ដាំទឹកឲ្យពុះដាក់បង្គា ត្រកួន ស្ពៃបូកគោ និង តាំងអោចូលកូឲ្យសព្វ រួចដាក់ពងមាន់ចូលកូរឲ្យសព្វ សឹមដាក់មីសួចូលកូឲ្យសព្វម្តងទៀត រួចដាក់ទឹកម្ទេសចូលទុកឲ្យពុះជាការស្រេច៕

0 comments:

Post a Comment