- គ្រឿងផ្សំ
- សាច់មាន់
- គ្រឿងក្នុងមាន់
- ខ្ទិះដូង
- ត្រកួន
- ម្នាស់
- ត្រប់វែង
- ម្ទេសក្រៀម
- ម្ទេសស្រស់
- អំពិល
- ប្រេងឆា
- ស្ករស
- ម្សៅស៊ុប
- អំបិល
- វិធីធ្វើ
- ដំបូងយកម្ទេសក្រៀមមកចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ សាច់មាន់ និងគ្រឿងក្នុងត្រូវលាងទឹកឲ្យស្អាត ត្រកួនកាត់ជាកង់ៗ ម្នាស់ និង ត្រប់ហាន់ជាដុំតូចល្មម។
- ចាក់ប្រេងចូលឆ្នាំងឲ្យក្តៅល្មមរួចឆាម្ទេសក្រៀម សាច់មាន់ និងគ្រឿងក្នុងឆាច្របល់ចូលគ្នា រួចចាក់ខ្ទិះដូង និងទឹកចូលឲ្យពុះទើបដាក់គ្រឿងផ្សំ ដូចជា ស្ករស អំបិល ម្សៅស៊ុប និង បង់អំពិល បន្តិចចូល ឲ្យពុះទើបចាក់បន្លែចូលហើយបង់ម្ទេសស្រស់ជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment